Monique Rebel-van schaaik

Fysiotherapeut

Functie : Algemeen fysiotherapeut.

Opleiding : In 1989 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut aan de Internationale Academie voor Fysiotherapie Thim van der Laan te Utrecht.

Werkervaring :  Na mijn afstuderen ben ik begonnen in Duitsland in een particuliere praktijk , na deze periode kon ik in Nederland aan de slag en ben ik uiteindelijk begonnen in 1998 in Blaricum . Aanvankelijk in het gezondheidscentrum De Blarickhof en aansluitend in gezondheidscentrum De Lloods .

Specialisme :  Ik werk veel met kwetsbare ouderen. Ik ga naar de mensen thuis en behandel ze in hun eigen veilige omgeving , tevens ga ik naar de dagbesteding van een verpleeghuis om met de mensen te oefenen. Ik behandel de mensen met uiteenlopende klachten op zowel neurologisch  (bv CVA of Parkinson) als orthopedisch gebied, zoals bijvoorbeeld een nieuwe heup / knie / schouder ..Veelal zijn de klachten gerelateerd aan ouderdom . Toename van stijfheid , afname mobiliteit en spierkracht kunnen uiteindelijk ook leiden tot verhoogd risico op vallen . Met de fysiotherapie hoop ik een bijdrage te kunnen leveren op de kwaliteit van leven en op de zelfstandigheid van de ouderen .  

BIG registratienummer :   89034913104

E    |    monique@fysioblaricum.nl